sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Mitäpä muutakaan kuin ostoksia

Kävin jo marraskuussa Lontoossa, ja nyt vasta sain aikaiseksi näitä ostoksia täällä esitellä. Olen kyllä tehnyt itsekin joitakin miniatyyrejä, mutta niistä ei tietenkään ole kuvaa, kun hovikuvaaja on Lontoossa ;-)
Koska matkani jotenkin sattui Lontooseen taasen Kensington Doll's House festvaalien aikaan, niin pitihän siellä tietenkin käydä. Syksyn festarit ovat vain yksipäiväiset, mutta 8 tuntia riitti hyviin kaiken näkemiseen.



Tässä yleiskuvaa ostoksista. En ostanut paljoa.
Olen etsinyt noita puuvalmiita keittiöjuttuja ja nyt löysin sopivia, vaikka kerhossa kyllä harjoiteltiin pienoissirkkelin ja kuviosahan käyttöä. Voipi olla , että uskaltaudun itse näitä tekemään..




En muista keneltä näitä ostin, mutta ihania ovat. Itse en osaa massailla ollenkaan, joten pitää tyytyä toisten tekemiin.


Ostin tämän joulukranssin myyjältä, jolla oli aivan ihania joulukuusia, mutta en raaskinut kuusta ostaa , kun hinta oli 150 puntaa ja siitä lähti ylöspäin. Joulukuuset olivat kyllä superhienoja, ehkä sitten joku päivä...
Uskokaa vain, että kuuset kyllä kävivät kaupaksi!


Nämä kengät ja laukku ovat italialaisen Patrizia Santin, ja ostan aina hänen kenkiään ja laukkujaan kun on mahdollisuus. Ovat todella hienosti tehtyjä


Näitä lattialaattoja ostin sekä pienempänä mustana että suurempana valkoisena, näistä olisi tarkoitus tehdä keittiön tai hallin lattiaa, ovat englantilaisia


Kun raht eivät riittäneet joulukuusiin, niin ostin sitten joulukoristekittejä, josko itse näistä sitten väsäisi jotain...


Kaikki tietävät , että harrastan miniatyyrikirjontaa ja kun Nicola Mascall oli myymässä niin en kertakaikkiaan voinut olla ostamatta uutta mallia Napoleon Aubusson mattoon ja tyynyyn. Ylläri ylläri, tyynyn olen jo tehnyt!
Hänen kittinsä ovat kyllä ehdottoman korkealaatuisia ja suosittelen niitä lämpimästi. Hänellä on myös hieman suurempi countisia myynnissä (32), joten ei tarvitse ihan 56 countisesta aloittaa. Voisin liittää tähän hänen nettisivunsa, mutta en osaa.


Tämmöistä tällä kertaa, pitäisi varmaan itse alkaa opetella sitä kuvaamista ettei tarvitsisi tätä blogia puolen vuoden  välein päivittää, onneksi tytär tulee pois Lontoosta toukokuussa!
moi ensi kertaan....

5 kommenttia:

Margaret kirjoitti...

Great purchases Kaisa, the bag and shoes are exquisite and the rug and cushion kits will be lovely when they are done. Great photos too.

Marjatta kirjoitti...

Upeita ostoksia :)

Katrina kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Minun unelmani on myös päästä joskus Lontoon markkinoille.

Kirsi kirjoitti...

Kivoja osoksia! Nuo kengät ja laukku on tosi upeat! Ja kirjontakitit näyttää kauniilta myös :) Muista kuvata sitten kun on valmiit :)

Kaisa kirjoitti...

Margaret: thank you for your comment, actually the cushion is ready, but no photo yet ;-)
Marjatta: Kiitos
Katrina: suosittelen, olen taas menossa toukokuussa !
Kirsi: Tyyny on jo valmis, mutta matto saa vielä odottaa, yritän kuvata kunhan vain ehtisin opettelemaan kameran käyttöä. Onneksi tytär tulee viikon päästä, jos vaikka saisin hänet rekrytoitua