keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Muutamia hankintoja kesän messuilta

Ostoksiani tässä postauksessa esittelen, kun omat tekeleet ovat ns. vaiheessa. Olen kyllä ollut Suskin pajassa, ja yllätys muutama jopa valmistunut pajan aikana. Tulee oikein kuvapläjäys.


Teen niin harvakseltaan näitä päivityksiä, että on vaikeata edes muistaa miltä "messuilta" mitäkin on tullut hankittua. Mutta nämä ovat Forssan messujen ostoksia. Nuo Mrs Who'n Mariskoolit ovat ihania ja niitä sitten oli pakko saada. Ylläri, että värimaailma on taas niin vaalenapunaista ja valkoista. Ylemmässä kuvassa on myös keittiönjakkara vaaleanpunaisena ja siinä on tuollainen kääntyvä porrasosa, joka toimii (kyllä testattu on). Tuolit ovat hiukan eriparisia, ja suunnitelmissa on tuunata niitä hieman. En muista myyjän nimeä, joku voi hihkaista jos tietää. On siellä mukana myös yksi Alvar Aaltokin ;-)


Pöytä on samalta myyjältä kuin nuo ylläolevat tuolit. Kulho on Mrs Who'n tekemä


Tämän takan olen ostanut suoraan Taru Astikaiselta ja tykkään kovasti, on ihan mun värimaailmaan sopiva. Takka on tosi painava eli täyttä tavaraa.


Keittiöön hiukan maalaisromanttisia tarvikkeita. Suloinen pikkukuusi on Suskin taituroima. No kohtahan on joulu tulossa, joten ei ihan myöhässä tämä päivitys, päinvastoin hyvissä ajoin liikkeellä.


Olen tykännyt aina näistä vanhoista kansakoulun opetuskuvista ja muistan ne hyvin omalta kouluajaltani. Tosi kiva, että Maria oli pienentänyt niitä. Siinä on myös kirjaprinttejä, mutta en muista mitä ne olivat ja olen laittanut ne niin hyvään jemmaan, etten voi tarkastaa, ja kuvasta en saa selvää. Oman kirjamaun tuntien, olisko dekkareita.


Tadaa tässä yllä Suskin pajassa valmistuneita!


Olen joutunut liittymään Facebookiin, jotta pääsen mukaan nukkekotikirppikselle. Ja vaikka kuinka päivystän siellä, en ikinä ehdi ostamaan mitään Jatan valmistamia herkkuja, mutta onneksi nyt lykästi: lettuherkkuja. Kuten kaikki tietää massailu ei ole minun lajini.
Olen ostanut useimmilta messuilta noita leivoksia ja muita herkkuja, jotka joskus toivottavasti päätyvät kahvilaan, kunhan vain saisin sen talon pystyyn.  Lisää Jatan herkkuja eli korvapuustien leivontaa.


Valmiita korvapuustejaYlemmässä kuvassa Suskin tekemä kirjolohi valmiina uuniin, Keskimmäisessä taas herkkuja ja alemmassa kuvassa tyynynpäällisiä. Tilasin näitä ruotsalaisesta nettikaupasta http://www.minimissmattosant.com , mistä löytyy paljon kivoja juttuja. Kannattaa käydä katsomassa, tavarat tulevat joutuisasti ja palvelu on hyvää.
Tämä tuoli ja pyyhkeet samaisesta ruotsalaisesta nettikaupasta.


Puutarhatarvikkeita  ja muuta pientä tarpeellista Lahden messuilta Leea Lehelmän pöydästä
Nämä pienet kissanpennut olen ostanut Lontoon messuilta, emo puuttuu, josko sen hankkisi nyt marraskuussa kun menen taas KDF joulumessulle!


Nämä "vanhat" kirjekuoret ja kirjeet olen ostanut jo jonkun aikaa sitten etsy kaupasta. Ovat kyllä todella taidokkaasti tehdyt.


Olen suuri Harry Potter fani, ja pitihän nämä saada minikoossakin, Suskilta.


En voinut vastustaa, tämä mehumaija on niin ihana ja mittakannu on herkullisen värinen


Nämä "peltikyltit" ostin nukkekotikirppikseltä


Pari sisustustyynyä


Kirjoja 


Sitten aivan muuta. Osallistuin ristipistoihmisten kanssa ns. metsävaihtoon ja sain vaihtopariltani tämmöisen kirjanmerkin ja kaksi korttia. En tietenkään ottanut kuvaa omasta työstäni, tein orava-aiheisen työnJa sitten viimeiseksi on todistusaineistoa siitä, että talonrakentaminen on aloitettu. Tässä ovia ja ikkunoita pohjamaalauksssa, huh hommaa riittää......

4 kommenttia:

Katrina kirjoitti...

Ooooo.... miten uskomattoman ihania juttuja!!! Kiitos uudesta nettikauppavinkistä. Terveisin Kati

Kirsi kirjoitti...

Huh huh, ihan hengästyttää! Ihania kaikki. Ja noi kissat! Ei ole totta, niin kertakaikkiaan suloiset!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihania ostoksia. Kyllä voi olla suloiset kissat. Ihan mielettömän ihanat.

Hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

I hired a company to manage the SEO and after a few weeks our website had lost a lot of traffic, bad sign right?

Bookmarked your website, heres to hoping you keep up with regular
posts