sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ostoksia ja jotain muutakin

Hei pitkästä aikaa. En ole viime aikoina tehnyt mitään miniatyyreihin liittyvää, mutta kylläkin muita käsitöitä on tullut tehtyä, joten esittelyssä on vain vanhoja juttuja. Jospa kevät toisi uuden innon pikkujuttuihin. En ole ehtinyt käynyt kerhoissakaan yhtään kertaa :-(


Tämän arkun tein Forssan kerhossa jo jonkun aikaa sitten. Minulle tuo koristemaalaus on hebreaa, joten Maria ystävällisesti lupautui tekemään koristeet. Tykkään kovasti. Arkusta puuttuvat vielä saranat!


Ja sitten ostoksia, jotka ovat kesältä 2011 Pariisin messuilta. Tämä ihana tarjotin on italialaisten naisten käsityötä. Kuva ei tee oikeutta taideteokselle....

Nämä ovat Forssan messuilta...

Ostin Pariisista "silk Gauze" kangasta minikirjontoihin ja samalta myyjältä myös tuon kirjontakehyksen, ettei tarvitsisi tehdä kehystä pahvista. En kylläkään ole kokeilut vielä sitä, kuinka se toimii.

Ja tottakait lisää ruukkuja puutarhaan/viherhuoneeseen! Nuo keraamiset laatat olen suunnitellut laittavani viherhuoneen lattiaan tai sitten patioon.

Ja vielä Pariisin messuilta "Syreetah" tuotteita. Nämä purkit ovat ihania shabby chic tyylisiä ja sopivat hyvin kylppäriin. Tuo ruusuinen tulppa oli ihan pakko saada, se on kuin piste i:n päälle.

8 kommenttia:

Kikka N kirjoitti...

Ihkuja aivan! Hurmaavia...

Lotte kirjoitti...

Ihastuttavat ostokset!

Lotte kirjoitti...

Ihastuttavat ostokset!

Kirsi kirjoitti...

Voi kuinka nättejä juttuja. En ole tiennytkään tuollaisesta kirjontakehyksestä...

TarjaA kirjoitti...

Hei ja hyvää syntymäpäivää! Mahtoiko paketti tulla ajoissa perille?

Kaisa kirjoitti...

Hei Tarja, kyllä paketti tuli ja oli aivan ihana, laitan kuvia jahka tyttäreni tulee kameran kanssa kylään!

Unknown kirjoitti...

These miniatures are so lovely! I will try and translate your text into English, because, unfortunately I don't understand anything!))

AinoS kirjoitti...

Ihania aarteita. Arkun tekoa olen itsekin haaveillut monta kertaa, mutta niin vaan on jäänyt vielä haaveiksi.