maanantai 7. maaliskuuta 2011

Omin käsin tehtyä

Blogini ulkoasu on muuttunut hieman keväisemmäksi. En kuitenkaan sitä itse ole osannut muuttaa, vaan tyttäreni teki sen, kiitos. Olen laittanut tähän muutamia töitäni , joita olen talven aikaan ehtinyt tekemään. Niitä ei ole paljoakaan, kun kaikki aikani menee töissä ja opiskelun parissa.
Virkkasin tämän torkkupeiton samoilla väreillä, jotka ovat aiemmin ostamassani tuolissa. Mielestäni sopivat hyvin yhteen. Peitto on virkattu tavallisesta ompelulangasta 0.6 mm koukulla. Malli on ihan yksinkertainen ja olen ottanut sen muistaakseni Doll's House and Miniature Scene lehdestä.


Tämän sängynpeiton olen neulonut Venne Colcoton langasta (34/2) 0.8 mm puikoilla ja malli oli suhteellisen haastava. Se on tarkoitettu parisänkyyn, mittatikku ei taaskaan muistunut mieleen valokuvatessa. Malli löytyy kirjasta Mini Knits for the 1/12 scale (Linda Spratley), jos joku haluaa kokeilla neuloa. Kuten kuvasta näkyy en ole päätellyt vielä lankoja.


Tässä lisää näitä torkkupeittoja. Niistä saa aivan erinäköisä, kun vaihtaa värejä. Edelleen ihan tavallisesta ompelulangasta tehtyjä.


Ja samaiset lähikuvassa.

11 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Torkkupeitot ovat todella kauniita!

Minimami kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki!

Mare kirjoitti...

Kauniita kaikki. En väsy ihastelemaan virkkuita ja kutomisia. Käsittämätöntä on minulle se, että ompelulangasta voi tuollaisia tehdä.

MarEve kirjoitti...

Ihania torkkupeittoja.

Marjatta kirjoitti...

Aivan ihmellisen ihania ja kauniita! Olet kyllä mestari virkkaamaan!

Lotte kirjoitti...

On noi kyllä ihan mielettömän kauniita! Kaiken värisinä! Mua vaan nauratti, kun niin vaatimattomasti kirjoitit, että ihan tavallisesta ompelulangasta... joopa joo, niinpä niin ;D ;D ;D

Kaisa kirjoitti...

Hei kiitos kaikille kommenteista. No tämä virkkaus taitaa olla verissä tein ensimmäiset virkaukset jo 5-vuotiaana ja tietenkin miniatyyrikoossa, taisi olla pienelle nukelle. Harmittaa kun ne eivät ole enää säästössä!

Titta kirjoitti...

voi että olet tehnyt todella kauniita peittoja! Saisimpa itsekin tuollaisen nukkekotiini :)

Heli kirjoitti...

Ensivierailulla blogissasi:) Kauniita virkkauksia ja ihana blogi muutenkin!

Hilsu kirjoitti...

Löytyipä täältä taitava ja kärsivällinen näpertäjä!

AinoS kirjoitti...

Kauniita torkkupeittoja, ihanat värit. Nyt alko minullakin sormet hapuilemaan virkkuukoukun perään...