maanantai 14. maaliskuuta 2011

Madridista hankittua ja vähän muualtakin

Kävin marraskuussa Madridissa ja tottakait matkan tarkoituksena oli käydä miniatyyrimessuilla. Olin pidennetyn viikonlopun tyttäreni kanssa. Vietin ihan kivuttomasti kaksi päivää messuilla ja tein muutamia hankintoja. Matka olikin onnistunut ja näin muutamia suomalaisia nukkisharrastajiakin.

Nämä minikirjat ovat saksalaista työtä, en nyt kyllä muista tekijän nimeä. Kirjat ovat ihan luettavia ja kuvat sisällä ovat aivan ihastuttavia.

Tämä tapetti ei ole Madridista vaan Tukholman lokakuun messuilta hankittu. En voinut vastustaa , koska onhan siinä ruusuja.

Nämä puolestaan ovat Madridista ja tekijä oli italialainen nainen. Nimi ei kyllä muistu taaskaan mieleen. Olen laittanut käyntikortit jonnekin laatikon pohjalle. No meidän Lotte osaa kyllä tehdä hienompia!

Nämä samaisilta espanjan messuilta, tekijä taisi olla Italiasta. Tuossa kuvassa ei oikein näy kunnolla tuon peilin kehys ja pöydän pinta. Ne nimittäin on tehty ihan pienistä oikeista mosaiikin paloista. Tämä nainen tekee itse mosaiikit ja hän myi ihania lattialaattoja. En voinut ostaa niitä kun eihän minulla ole yhtään taloa pystyssä ja en tiennyt miten paljon olisin niitä tarvinnut, harmittaa.

Kuten kuvasta voikin päätellä ovat nämä ihan itseltään Angie Scarrilta. Olin ihan myyty kun vihdoin pääsin edes lähellekään hänen pöytäänsä. Raaskin ostaa vain nämä.....

Nämä taulut tilasin ruotsalaisesta nettikaupasta: Minimi's smått och sånt. Jos pitää Shabby Chic tyylistä, niin heiltä sitä löytyy. He myyvät valmiita nukkekodin tavaroita sekä itsetekemiään tuotteita. Valitettavasti en osaa linkittää osoitetta.


Tämä kaunokainen on kallein ikinä ostamani yksittäinen tavara miniatyyrikoossa. Se on valmistettu Kanadassa..... Olisi siinä pöydässä muutakin ihanaa ollut, mutta mukaan lähti vain tämä yksi, siis Madridin messuilta.

Nämä ovat taas yllämainitusta ruotsalaisesta nettikaupasta.


Ja viimeiseksi mutta ei todellakaan huonoimmaksi jääneenä suomalaista miniatyyritaidetta, R&W design. En tiennytkään heidän olemassaolostaan kunnes törmäsin Nukke ja Nallemarkkinoilla viime talvena...

8 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kaikki on niin kauniita ja suloisia hankintoja :)

Nimetön kirjoitti...

Onpa blogisi saanut uuden ihanan ilmeen.Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Toivottavasti nähdään pian! Iina

Lotte kirjoitti...

Oih, ihania hankintoja! kengät ja laukku on kyllä aivan mielttömän kauniit! On muutkin :)

TINK - SONIA kirjoitti...

Hi Kaisa,your minis are so beautiful and specials,I love them! Mini regards from Spain.

Katrina kirjoitti...

Nuo shabby chic - tavarat ovat ihan unelmia. Seuraavaan nukketalooni ne sopisivat mainiosti. Kiitos nettiosoitteesta.

Iris kirjoitti...

Upeita ostoksia! Taulut ovat aivan ihania!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, seuraava ostosreissu jo varattu toukokuulle Lontooseen, pienellä budjetilla ;-)

Rosamargarita kirjoitti...

Hola Kaisa, tus tejidos son preciosos y tus compras tambien. Los zapatos que compraste en Madris son de Patricia "patrisan" http://patrisan.blogspot.com/2011/01/si-comincia-bene.html
Un abrazo