sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ja ostoksia lisää, tosin jo viime kesältä..

Kävin viime kesänä rapakon takana mm New Yorkissa ja San Franciscossa sekä San Josessa. Nämä ostin NY:sta todella pitkän etsiskelyn jälkeen löysin yhden nukkekotikaupan. Perin kummallista, etten löytänyt muita noinkin isosta kaupungista. No, vietin kaupassa ainakin kaksi tuntia, tyttären odottaessa ulkopuolella ;-)
Kaikesta taitaa näkyä, että olen ihastunut purnukoihin, purkkeihin ja kukkiin...

Tämän nojatuolin ostin myös samaisesta kaupasta. Tuo "olkihattu" on sitten yhdestä isosta askarteukaupasta San Josesta. Harmittaa, kun en ostanut niitä enempää. Niistä olisi saanut mukavia kesähattuja, kun hieman koristelee.

Tätä settiä olin jo pitkään katsellut Lenan blogista. Harmikseni niitä ei kukaan myy Suomessa. Löysin tämän New Yorkin nukkekotikaupasta. Muistaakseni nämä ovat Lee's Linen sohva ja nojatuoli. Olen suunnitellut nämä siihen toiseen talooni, joka jostain kumman syystä on edelleen paketissa!

Herkkukakut löysin San Josen askartelukaupasta. En tiedä ovatko sarjatuotantoa vai ihan jonkun miniatyristin tekemät.

Vaikka itse en tykkää kalasta niin ostin kuitenkin tämän herkun Susannalta, joka on tosi taitava loihtimaan kaikenlaista massasta. Minä en ole ollenkaan sujut massojen kanssa.

Ja tottakai Katriinan kukkakittejä Lahden viime kesän messuilta. Pitäisiköhän perustaa kukkakauppa, hmm...

Nämä taisin ostaa Forssasta, Pirjon hienot kangaskassit. Vetimet olin suunnitellut johonkin laittavani, mutta en muista kyllä yhtään minne?

Sekalaista sälää..

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Minäkään en löytänyt marraskuussa käydessäni kuin yhden nukkekotikaupan NY:sta. Olikohan sama paikka - sellainen pieni putiikki nimeltään Tiny Doll House? Siellä oli ainakin helppo viettää kaksi tuntia. ;)

Hienoja löytöjä olet tehnyt rapakon takaa! Tuo olkihattu on kyllä ihan ihana. :)

Kaisa kirjoitti...

Hei Aino, kyllä hyvinkin se oli tuo samainen kauppa, jossa sinäkin kävit ;-)