tiistai 12. huhtikuuta 2011

Neulottuja jälleen

Olen neulonut taas muutamia juttuja syksyn ja kevään aikana. Haaveilen joskus, että voisin myydä neuleita, virkkauksia ja nypläystöitä jossakin myyjäisissä, mutta näiden valmistamiseen menee yllättävän paljon aikaa...

Tämä on neulottu Venne Colcoton 34/2 langasta ja ohje löytyy samaisesta kirjasta, jonka olen esitellyt aikaisemmissa postauksissa.

Meidän kerhossa Mirel oli tehnyt näitä laukkuja ja minäkin innostuin. Tein kerralla kolme, kun näihin jäi jotenkin koukkuun. Ovat muuten tosi helppoja tehdä. Ensin vain pujotetaan muistaakseni rapiat 300 helmeä lankaan ja sitten vain neulomaan!

8 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Vitsit kun mä en jostain syystä näe näitä sun kuvia. Niissä näkyy vaan joku ihme photopucket-"mainos"... Yritin jo muutama päivä sitten, mutta sama juttu. Näkyyköhän muilla normaalisti?

Sirkka kirjoitti...

Samat mainokset näkyy minullakin.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Ei näy kuvat minullekaan :/

Lotte kirjoitti...

No nyt näkyy kuvat ja kauniita ovat :)

Gunvor kirjoitti...

Kiva kun sait blogisi kuntoon. On mukavaa katsella näitä kauniita kudottuja juttuja. Valtavan kaunis tämä valkoinen nuttukin. Kuinkas hartiasi kestävät näin pienen vaatteen kutomista? Minulla jumittaa hartiat heti. Ehkä jännitän liikaa ja lihakset rasittuvat.

Kaisa kirjoitti...

Hei ja kiitos kaikille kommenteista. Onneksi tuo kuvajuttu alkoi jälleen pelittää. Gunvor, kylläpä hyvinkin minullakin ovat aina hartiat jumissa, mutta näitä vaan on niin mukavaa tehdä!

Maria kirjoitti...

Voi jestas kun tuo vihreä on TÄYDELLINEN

Natalia's Fine Needlework kirjoitti...

I like your knitting! Hope to see more of your work!