lauantai 9. toukokuuta 2009

Ruukkuja


Pitkän metsästyksen tuloksena minäkin nyt sain vihdoin näitä paljon mainostettuja sytyketikkuja Biltemasta. Nyt niitä ainakin on Vantaan Biltemassa, jos joku haluaa mennä ostoksille.


Nämä istutuslaatikotkin ovat miniklubissa tehtyjä. On hauskaa olla kerhossa, jossa mukana on taitavia ihmisiä neuvomassa näiden miniasioiden tekoa.

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kori


Tein tämän leipäkorin Forssan kerhossa ja se taitaa olla ainut tekele, jonka sain kerhoaikana kahdessa tunnissa valmiiksi. Näitä on mukava tehdä ja valmistuvat suhtkoht nopeasti.

lauantai 2. toukokuuta 2009

Kristallikruunu


Teimme miniklubissa kristallikruunuja Larissan opastuksella. Ei muuten ollut ollenkaan helppoa. En saanut kruunuani lauantain aikana kerhossa ollessani valmiiksi. Minulta meni kolme iltaa kiinnitäessäni noita tikarihelmiä paikoilleen. Milestäni aherrus oli kuitenkin sen väärti, sillä kruunu on todella upea. Pitäisköhän tehdä toinenkin...

Kiitos Lotta tunnustuksesta, mutta tämä taitaa olla jo niin monella etten sitä eteenpäin laita. Minä päivitän tätä niin harvoin, että tunnustukset ehditään jakaa moneen kertaan ennen kuin ehdin mukaan.